NEW IN
Hejsan!
Nu sitter jag och googlar runt lite samt svarar på mail. Har bara tagit det lugnt idag och det kommer jag fortsätta med ikväll. Mamma kom hem med lite shopping till mig. En jacka och ett läppsyl. Sedan en väska, men det köpte jag själv (gav pengar till mamma). Gud vad det har blåst mycket idag + det har varit super kallt. Har fortfarande inte fattat att jag sätt Justin live igen.... Tar väl några dag att smälta!
Ha en underbar fredag!
 
Kram /Jo
 
 
 
SÅG JUSTIN LÄMNA TELE2!!!!!!!!!
God morgon!
Idag vaknade jag vid 10;00am..... Hörde inte ens när klockan ringde imorse, men inte så konstigt. Kom hem igår efter en underbar show som Justin Bieber hade. Helt magiskt och ännu en rolig upplevelse! 
Idag har jag sjukt ont i halsen + super trött så stannar hemma idag. (Har ju redan försovit mig....)
Fick ganska bra bilder, både med kameran samt mobilen. En sjuk sak som hände mig när jag skulle gå från showen, det var att jag såg Justin. Pratade med mamma i mobilen och helt plötsligt sprang han ut från Tele2 och hoppade in i bilen. Fick dock bara med på film när alla bilarna åker iväg eftersom jag snackade med mamma och var väldigt chockad. Ett bra slut på den kvällen kan man verkligen säga!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske ta en promenad och ta en dusch. Har ingenting planerat, vilket är ganska skönt. Tänkte nu ladda över bilderna från kameran och mobilen så att bilderna inte försvinner.
 
Kram /Jo
 
 
(Forever a BELIEBER) 
 
TAGGA JUSTIN BIEBER!
God morgon!
Nu ska jag snart äta brunch och byta om. Börjar nämligen 11;00am på torsdagar. Innan så körde jag ett yogapass på 15 min vilket var skönt. Efter skolan åker jag hem och fixar i ordning mis samt tänkte äta något innan det är dags för mig att åka vidare. Det är så att jag ska se JUSTIN BIEBER!!!! Går det med en kompis, samma tjej som jag gick med sista Justin var i Sverige. Så det ska bli kul att uppleva samma känsla och kväll igen!
 
Kram /Jo