SNAPCHAT & GINGERCAKE
Hej hjärtan!
Hur har ni haft det idag, tell me? Själv har jag haft det en bra och lugn dag. Verkligen en dag då jag har "fokuserat" på mig själv, alltså lagt ner tid på mig själv. Har tagit en promenad, duschat, målat naglarna, planerat samt andra saker. Det bästa med allt är att jag spelat hög musik! 
Just nu så är det faktiskt en kaka i ugnen som är klar när det ringer. Har nämligen bakat en pepparkakssockerkaka till familjen. Låter inte det spännande? Nu tänkte jag kolla lite i tidningar och fortsätta lyssna på musik samt vänta tills kakan är klar. Har ännu inga planer för kvällen, så tar den som den kommer helt enkelt!
 
Kram /Jossan
 
WASHED MAKEUP BRUSHES
Good Morning!
Solen börjar komma fram nu ser jag. Gud så skönt det är med lov, behöver verkligen det. Ta det lugnt, träffa kompisar, träna och helt enkelt bara koppla av/ bort från skolan. My plans for today,  är att jag ska fixa lite saker på datorn. Bl.a kolla flygbiljetter, ladda över bilder och lite annat roligt med. Tänkte även planera lite inför veckan med träning, kompisar, mat osv. Under dagen blir det är promenad, måla naglarna, duscha samt kanske bakar något. Detta kommer bli en bra vecka!
Vad har ni för planer??
 
Kram /Jossan
 
 
RABATTER TILL ER!


HÖSTREA hos LA REDOUTE
 
Stickad tröja | Lackade boots | Kappa | Klänning
 
Hejsan!
Nu har La Redoute en stor rea. Rabatten gäller idag (30/10). Passa på att shoppa lite eller i alla fall titta om du hittar något som passar just dig!
 
Sunday 30/10 30% på ALLT + Gratis frakt vid köp över 500,-
 
Hoppas ni hittar något!
Kram /Jossan
 
 
(Sponsrat inlägg)