BYTT BLOGGPORTAL!
Hejsan!
Jag har nämligen bytt bloggportal. Kände för en uppdatering samt testa något nytt. Så om ni vill fortsätta hänga med mig under mitt bloggande och min vardag. Följ då med mig till min nya blogg!
Kram /Jossan<3333
 
 
 
GLOSSY BOXDen ultimata vardagslyxen stavas utan tvekan GLOSSYBOX. Att varje månad få hem en härlig box med fem skönhetsprodukter i mindre format från mer eller mindre välkända varumärken. Det är ett perfekt sätt att testa nya produkter utan att vara tvungen att alltid köpa fullformatet i butik. Dessutom får du själv bestämma vilken skönhetsprofil du vill ha, vilken blir en riktlinje för GLOSSYBOX när de sedan packar just din box.

Låter det som något för dig? Då är det bara att kika in här, där du kan beställa din prenumeration redan idag!
 
(Sponsrat)
CHRISTMAS DECORATION
Hej Hjärtan!
Har haft en super mysig lördag, men den är inte över ännu. Började med ett yogapass på morgonen och även en promenad under förmiddagen. Sedan så var jag med mamma och bonuspappa på födelsedags "kalas" hos en av mina släkningar som fyllde 6 år. Direkt efter det åkte jag och mamma för att handa lite inför imorrn, då det är julbak  på schemat. Vi har under kvällen plockat fram några jul decorationer, vilket är super mysigt. De flesta sakerna är på plats, bara lite som saknas. Resten av kvällen spenderar jag med min underbara mamma för att vi har huset för oss själva. En mor & dotter kväll helt enkelt. 
Kram /Jossan