Smoothie & Plans
God morgon underbara ni!
Idag när jag vaknade var jag mega trött, vet inte varför.. 8;40 vaknade jag och sedan gick upp för att idag är det en såååå fin dag. Solen skiner och det ser ut som att det är varmt. Har nyss ätit breakiiee och tänkte nu kolla om jag har några uppgifter från skolan som måste göras, hade inga igår iaf. Så lär ju sitta med de uppgfiterna en stund innan jag gör något annat. Tänkte även kanske nätshoppa lite nu inför sommaren och kommande resor, t.ex bikini, shorts, klänning mm. 
 
En promis under eftermiddagen ska jag försöka hinna med också, samt om det blir så varmt som förra veckan kanske jag tar ett dopp i havet. Får helt enkelt se vad som händer, eftersom det beror på om jag har uppgifter och hur många!
 
Glöm inte följa mig på Bloglovin..... HÄR

Kram /Jo
 
 
Banan, kiwi, spenat och kokosmjölk!
3 Favoriter
 
 
Hejsan! 
Här är 3 utav mina favorit smycken. Som ni ser är allt guld och rosa.... Hehhe några av mina favorit färger. Dessa passar med nästan allt. + det ser lite lyxigt ut tycker jag. Örhängerna är från Glitter och tror de kostade runt 100kr. Sedan så har vi det rosa halsbandet från H&M som kostade cirka 129kr och tillslut det längst ner som jag fick av en utav mina bästisar. Tror att det var från kicks och vet inte priset eftersom jag fick den i B-Day present.
 
Brukar ni använda smycken och har ni några tips på affärer som säljer snygga smycken?? 
Let me know in the comment´s....
 
Kram /Jo
Tjejer kan också!!
Good Morning everyone!
Sitter nu och äter lite breakiee samtidigt som jag kollar lite saker på datorn. Tar moppen idag till mina 2 lektioner, 9;30-11;00. Så lär ju åka hemifrån runt 9;10-15. Det är bra väder ute, men vet inte om det är varmt. Hoppas verkligen att det är så varmt så att jag kan sola. När jag kommer hem från lektionen så ska jag nog plugga lite, jobba, sola om det går, ta en promis och förmodligen duscha håret också. Får se hur det blir med vädret eftersom om det är så varmt så att jag kan sola kommer jag ju spendera tiden ute.....
 
Juste, gungan är äntligen klar. Den håller bara på att torka eftersom jag oljade in den så att gungan ska vara fin och hålla längre. Blev nöjd och det ser super bra ut. Tjejer kan faktiskt också bygga saker! Men hann även med en promis igår vilket var väldigt skönt. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!!!
 
Kram /Jo