Dagens Äventyr!
Hej hjärtan!
Nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Ska möta mamma eller Connie, vet inte riktigt ännu. Men ska iaf in och kolla på mopeder, vilket ska bli kul. Lektionen/kursen gick super bra idag. Mycket fakta att komma ihåg. Sista lektionen imorrn och sedan på lördag har jag bokat så jag ska köra manöverträning på en parkering. Sedan efter det är de bara att fixa en uppkörnings tid för privat och därefter skriva slut provet! 

Ikväll blir det moppe plugg, har typ som ett litet prov/förhör imorrn på allt som vi gått igenom typ. Annars kommer jag bara att hänga i soffan & kolla på TV. Nu taggar jag för att kolla på mopeder! :D

Kram /Jo


Jag skulle vilja testa.....
 
Dragon Fruit, hur gott ser inte denna underbara frukt ut?!
 
 
Vårrullar i rispapper och som är vegetariska
 
 
Overnight oats
 
 
Acia Bowl
 
 
Vegetariska Dumplings
 
 
Apple coockie
 
 
Healthy Homemade Banana Ice Cream. Då man bara använder sig av banan.
 
Har ni något som ni skulle vilja testa, kommentera?!
 
Kram /Jo
My Keys
Good Morning Guys!
Ännu en dag med en moppe kurs, bara 1 kvar sedan efter denna. Hittils har det gått super, men tror att det kommer gå bra de andra gångerna med. Vaknade vid 8;20, därefter fixade jag mig och tillslut så åt jag breakiiee.
10;00-12;00 och därefter kommer jag som vanligt ta bussen hem. Planerna för eftermiddagen är bara att ta det lugnt, plugga lite, "jobba", ta en promis och om vädret är bra så kanske jag spenderar lite tid ute på altanen. 
 
Kram /Jo
 
 
Vad tycker ni om min nyckelknippa?