TRAVEL HACKS
1. SPARA VÄSKEUTRYMME
Istället för att skapa högar med vikta kläder i din resväska, rulla dina plagg så sparar du massor av utrymme jag lovar er. Se till att rulla kläderna så tight som möjligt så får du lätt plats med dubbelt så mycket i resväskan! Ni får också en bättre överblick över vad du har med dig och sparar tid på att inte behöva stryka. Detta knep fungerar på allt. Jag har gjort detta i flera år nu och det fungerar verkligen!!!!
 
2. EN CITY GUIDE I MOBILEN
En super bra-att-ha-app är Foursquare. Det är liksom din egna city guide, fast i mobilen. Den låter dig upptäcka de bästa platserna för att äta, dricka, shoppa och besöka i över hela världen. Med den kan du även finna vart det finns gratis wifi och dela med dig av dina egna upplevelser och tips. Ett måste helt enkelt!
 
3. FÖRLÄNGINGSSLAD
Ett super bra tips är att ha med sig en förlängningssladd när ni reser. Jag har iaf alltid så mycket som ska laddas. Mobil, dator, kamerabatteri, nödladdare och massor av annat, you name it. Att ha med en förlängningssladd är så himla smidigt, smart och gör dessutom allt lite bättre ibland.
 
4. SMYCKEN ATT FÖRVARA I PLASTFOLIE
Du som brukar ha med dig olika smycken på resan vet säkert hur lätt alla kedjor kan trassla ihop sig. Ett enkelt knep är att lägga dina smycken mellan plastfolie. 
 
 
5. FÖRVARA SOLKRÄMEN
Man letar solskyddskrämer och annat och har ingen koll på vad man har. Se till att ha alla krämer i en egen necessär som du vet var du har. Också bästa sättet att få med sig krämerna och slipper kladdiga flaskor.
 
6. EN SPECIELL PLÅNBOK
Att ha en plånbok med de saker du bara behöver under resan är så mycket bättre än att ha med sig allt. 
Blir du av med plånboken vill du inte bli av med mer än nödvändigt. 
 
 
 
#1 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilka bra tips :)

Svar: Tack fina=)
josephine Asplund

#2 - Sarah Sjöstedt

Väldigt bra tips! Ska absolut ta med mig dem nästa gång jag reser =)

Svar: Åh, vad roligt att du tycker det<3
josephine Asplund

#3 - Henrietta Nylund

Vilka bra tips!

Svar: Tack=)
josephine Asplund

#4 - ella

Bra tips! Kram <3

Svar: Tack fina=)
josephine Asplund