SOYA DRINK FOR ME??
Hej hjärtan!
Efter en rätt så lång dag så sitter jag nu i soffan. Vaknade vid 10;10 idag och började dagen med ett morgon yogapass, därefter frukost med familjen ute på altanen. Vi bestämde oss för att gå ner mot stan, kolla runt men även ta ett dopp och sola på någon strand. Första stoppet när vi var nere i stan blev glass för de andra medan jag tog en "natural smoothie". En smoothie med bara frukt, jag tog banan och kokos. Sedan så gick vi mot en liten strand där vi stannade en stund. Därefter gick vi vidare i stan, gick även förbi ett ställe där man kan hyra moppe. Ska nämligen hyra moppe någon dag/dagar, vilket ska bli kul. Påvägen hem stannade vi på "SuperSol", en mataffär där vi handlade mat för ikväll. Bl.a hittade jag soja dryck i en liten förpackning, väldigt glad blev jag då.. Hahahaha.. Bara uppförsbackar hem, vilket jag ändå tycker är lite skönt + att det är inte jobbigt. 
 
Blev ett dopp med syrran när jag kom hem. Sedan så har jag bara tagit det lugnt. Blir väl middag runt 7;00 pm idag eftersom det blev ingen lunch för oss. Under kvällen kanske det blir familjespel eller något annat skoj. Imorgon ska jag, mamma och lilla syster in till Malaga där vi hade tänkt att shoppa!!! 
 
Kram /Jo
 
 
THE BOURNE MOVIES

Hej hjärtan!
Har haft en super mysig dag! Började med att jag vakna vid 11:10 och åt frukost vid 12:00. Sedan så har jag solat och badat. Gick ner med syrran till mataffären där vi handlade lite. Badat och solat ännu mer. Men nu har jag precis ätit middag med la family. 2 dagar i rad nu har familjen sätt film på kvällen. Bourne 1 och 2, men idag ska vi se 3. Så det ska bli kul! Det blir senare. Tänkte nu sätta mig ute och måla i målar boken som jag köpte innan jag flög ner hitt. "Kiss & tell" heter den.

Kram /Jo

TRAINING BEFORE THE POOL!

Good morning!
Vaknade väldigt tidigt idag, redan vid 8:00. Så gick upp, drack lite vatten, tog det lugnt och sedan åt jag frukost ute på balkongen/altanen. Resten av familjen sover, vilket jag förstår! Jag ska bara nu en stund ta det lugnt och slö surfa lite. Tänkte sedan vid typ 10:00-10:30 köra ett träningspass innan jag börjar dagen på riktigt. Som det ser ut idag kommer jag bara sola och bada vid poolen och inte hålla på att åka runt. Kanske tar en promenad senare vid kvällen, men inget jag bestämt nu.

Kram /Jo