LOT'S OF RASPBERRY'S
Hej hjärtan!
Har nyss ätit lunch och nu sitter jag vid datorn. Svarar ytligare på mail och fixar även med andra saker också. Tänkte snart sätta på mig träningskläder och gå ut på en promenad. Vilken tur jag har att solen har kommit fram och att det är varmt. Mötet idag gick bra och fick mycket information. Efter mötet åkte jag med mamma till Ica Maxi där vi handlade mat. Mer bananer, avokados, frystabär och mycket mer. Är ganska trött efter mötet så därför passar det utmärkt med en promenad i solen. 
 
Efter promenaden så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men om det är tillräkligt varmt så sätter jag nog mig ute i solen med en tidning eller något. Kanske jag sätter mig ner och skriver lite. Får helt enkelt se vad jag hittar på restan av eftermiddagen!
 
Kram /Jo
 
 
 
Egen plockade hallon från tomten! Mums!
 
 
 
Breakfast and Meeting

God morgon!
Nu sitter jag och äter frukost framför tv:n. Innan så gjorde jag ett yogapass samt bytte om från pyjamas till kläder. Snart ska jag åka iväg till ett möte, 10:00am. Därefter åker jag med mamma och handlar lite mat. Behövs fylla på, t.ex med bananer, frysta bär, yoghurt och mycket mer! När jag kommer hem sen så blir det förmodligen matlagning, lunch. Under eftermiddagen blir det nog en promenad, surfing på datorn, svara på mail och annat.

Igår var jag ju på min först dans kurs för denna termin. Gud vad kul det var! Trött efter med det är de värt. Nu ska jag äta upp och sedan åka mot mötet!

Kram /Jo

DANCE CLASS AND ACAI BOWL
God morgon finisar!
Solen skiner idag, men jag tyckte faktiskt att det var ganska kallt ute ändå. Fast klockan är ju bara 9;00am så det har ju liksom inte hunnit blivit varmt ännu. Trots att jag vaknade ganska tidigt idag så har jag ändå sovit i cirka 9h. Började även denna dag med ett morgon yogapass och därefter frukost. Med frukosten i magen så står jag nu i köket med datorn och laddar över bilder från kameran samt svarar på mail. 
 
Juste, mamma klippte ju mig igår. Det blev faktist väldigt bra. Eftersom jag vill bara klippa topparna så tänkte vi att vi kan väl prova att klippa själva. Jag kommer självklart fortsätta att klippa mig hos mamma, hon blev godkänd!
Idag tänkt jag försöka vara ute nu när solen skiner. Sitta i ute soffan, ta en kort promenad och hämta posten. Under eftermiddagen åker jag in till stan. Har nämligen dans idag vid klockan 5;00pm. Första kursen för denna termin vilket ska bli super kul. 
 
Kram /Jo
 
 
 
Acai bowl delux!!!