Valborgs Planer
Hej hjärtan och glad Valborg!
En varm och skön lördag har det verkligen varit. Solen skiner och det är faktiskt varmt, jippi. Igår iaf så gick jag min promis, skönt då med eftersom solen sken. Sedan så hängde jag lite med syrran och under kvällen så träffade jag mina kill kompisar som jag hängde med i veckan. Bara en liten stund denna gång, klockan var redan 10;00. Så idag ställde jag väckarklockan på 7;45, jo för jag för första gånen på mer en 1 halv år besökte gymmet. Får ju inte träna för läkaren osv, pga personliga saker. Så jag käkade iaf en frukost och sedan tog golfbilen upp till gymmet hos pappa. Det ända jag gjorde var yoga övningar, samt lite lite rump/ben övningar. Det var väldigt skönt för att jag känner själv att jag ändå har kvar styrkan i benen och rumpan. Sedan så åkte jag iaf ner igen och pysslade lite. Packade bl.a min väska eftersom jag skulle åka till mamma idag. Därefter gick jag ut i solen och satte mig i solstolen, ännu super skönt.
 
Vid 1;00 åkte vi iväg för pappa skulle handla inför ikväll och samtidigt lämna mig. Så jag var väl hemma runt 2;00. Gick faktiskt en liten promis eftersom vädret är super och samtidigt så hämtade jag posten. När jag kom hem packade jag upp min väska, fixade lite mellis och gick ut till soffan. Så jag har varit i solen ganska mycket idag.
 
Mina planer för ikväll var att först hänga med några kompisar, men det blir tyvärr inte det. Så jag ska umgås med mamma & min bonuspappa. Vet inte om vi ska gå till någon brasa, ingen aning. Men nu tänkte slö surfa en liten stund innan jag sätter mig igen ute den sista stunden innan det börjar bli kallt. 
 
Kram /Jo
 
 
#1 - Erika

Så skönt med en hemmakväll :) Vilket fint halsband, kram!

Svar: Tack fina du! Åkte in till stan ändå, kram<3 Dina planer för dagen?
Josephine

#2 - Vilma

Åååh nemen va mysigt att bara vara hemma

Svar: Verkligen, men blev lite ändrade planer så åkte in till stan<3
Josephine

#3 - Malin

Varför får du inte träna ? :)