Valborgs Planer
Hej hjärtan och glad Valborg!
En varm och skön lördag har det verkligen varit. Solen skiner och det är faktiskt varmt, jippi. Igår iaf så gick jag min promis, skönt då med eftersom solen sken. Sedan så hängde jag lite med syrran och under kvällen så träffade jag mina kill kompisar som jag hängde med i veckan. Bara en liten stund denna gång, klockan var redan 10;00. Så idag ställde jag väckarklockan på 7;45, jo för jag för första gånen på mer en 1 halv år besökte gymmet. Får ju inte träna för läkaren osv, pga personliga saker. Så jag käkade iaf en frukost och sedan tog golfbilen upp till gymmet hos pappa. Det ända jag gjorde var yoga övningar, samt lite lite rump/ben övningar. Det var väldigt skönt för att jag känner själv att jag ändå har kvar styrkan i benen och rumpan. Sedan så åkte jag iaf ner igen och pysslade lite. Packade bl.a min väska eftersom jag skulle åka till mamma idag. Därefter gick jag ut i solen och satte mig i solstolen, ännu super skönt.
 
Vid 1;00 åkte vi iväg för pappa skulle handla inför ikväll och samtidigt lämna mig. Så jag var väl hemma runt 2;00. Gick faktiskt en liten promis eftersom vädret är super och samtidigt så hämtade jag posten. När jag kom hem packade jag upp min väska, fixade lite mellis och gick ut till soffan. Så jag har varit i solen ganska mycket idag.
 
Mina planer för ikväll var att först hänga med några kompisar, men det blir tyvärr inte det. Så jag ska umgås med mamma & min bonuspappa. Vet inte om vi ska gå till någon brasa, ingen aning. Men nu tänkte slö surfa en liten stund innan jag sätter mig igen ute den sista stunden innan det börjar bli kallt. 
 
Kram /Jo
 
 
BY THE OCEAN
Hej hjärtan!
Nu ska jag snabbt kolla igenom lite saker på min dator innan jag ska bege mig ut i solen. Gud så skönt att solen äntligen kom fram. Perfekt slut på denna skolvecka. Min lektion gick super, gjorde också ett NP idag i engelska. Det är så skönt att pricka av de proven. Åkte hem men innan jag hoppade på min buss stannade jag på Ica där jag köpte 1 avokado, soya yoghurt och lite hummus. Var väl hemma runt 12;20 och direkt fixade jag lunch. Jag är hos pappa nu, vet inte om jag sover över. Får helt enkelt se! Glömde iaf min Macbook hemma hos mamma, men som tur är så hittade jag min gammla dator som jag haft super länge. Så nu kommer det komma lite inlägg när jag är hos pappa och glömt min vanliga dator hos mamma. Annars kan jag ju alltid mobil blogga, men tycker inte det blir lika bra. Eller vad tycker ni??
 
Tänkte iaf gå en liten promis och kanske går ner till bryggorna/stranden också. Hoppas dock att det inte blåser så mycket. Jo, juste. Kollade igenom lite bilder på denna dator och hittade massor av fula och roliga bilder som jag tagit under de tidigare åren. Jag skrattade så mycket att tårarna kom. Men men, gud vilka minnen. Kul att ändå spara bilderna tills typ nu och ännu längre fram!
 
Kram /Jo
 
 
FRIDAYS ARE FOREVER
Good morning sweeties!
Dags för sista lektionen för denna vecka och innan helgen. 8;30.-11;00 kör jag fullt ös varje fredag. Får väl reda på några resultat från förra fredags lektionen då jag gjorde en hel del förhör. Åkte till pappa igår kväll så idag vaknade jag i min säng hos pappa. Bl.a så orkade jag inte ta bussen idag för då hade jag behövt åka hemifrån vid 7;00 och börjar ju 8;30. Så nu kan jag bl.a få skjuts ditt. Idag verkar det som att solen ska skina hela dagen. Gud vad skönt, som jag har längtat! 
 
Efter lektionen så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Träffa någon kompis, åka hem till mamma eller åka hem till pappa. Som ni ser så har jag inga planer för eftermiddagen. Men jag ska iaf passa på att vara ute och ta en promis.
 
Vad har ni för planer idag?
 
Kram /Jo